Primera Divisió

L'Osasuna amarga el centenari de l'Atlètic de Madrid amb una victòria al Calderón

Després d'un dia ple de celebracions en el dia del seu centenari, l'Atlètic de Madrid ha demostrat el seu sobrenom del "pupas" i ha caigut derrotat contra l'Osasuna per 0-1. Els navarresos han amargat el dia a l'afició atlètica amb un solitari gol d'Iván Rosado, que ha donat tres punts molt valuosos al seu equip per intentar allunyar-se del descens. En l'altre partit avançat a la 31a. jornada de lliga, l'Athletic de Bilbao s'ha imposat el Betis per 3-1 en un duel directe entre dos equips que aspiren a jugar la Copa de la UEFA.

At. Madrid, 0-Osasuna, 1 L'Osasuna ha amargat el dia del centenari de l'Atlètic de Madrid i s'ha emportat la victòria de l'estadi Vicente Calderón. Els aficionats locals han vist com un minut abans del descans, Iván Rosado ha fet l'únic i definitiu gol del partit. Tot i que, en la segona meitatn l'Osasuna s'ha quedat amb deu per l'expulsió de Cruchaga, l'equip de Luis Aragonés no ha aprofitat la seva superioritat numèrica i gairebé no ha inquietat la porteria de Sanzol. Ath. Bilbao, 3-Betis, 1 L'Athletic de Bilbao s'ha retrobat amb la victòria després del sorprenent empat a tres de la jornada passada contra l'Espanyol davant d'un Betis que veu perillar la classificació per a la Copa de la UEFA. Tot i que els verd-i-blancs s'han avançat en el marcador amb un gol de Fernando, els locals han remuntat en un espectacular tram final de la primera meitat. Etxeberria, Urzaiz i Ezquerro han estat els golejadors de l'equip de Juup Heynckes abans d'arribar-se al descans. En la represa, el partit ha decaigut bastant i no s'ha mogut marcador.