L'escenari de Tomorrowland cremat aquest diumenge (ACN)
L'escenari de Tomorrowland cremat aquest diumenge (ACN)
Santa Coloma de Gramenet

L'organització de Tomorrowland anuncia que retornarà els diners de les entrades

Unite Barcelona ha demanat al públic que guardi la polsera per poder fer la seva reclamació

RedaccióActualitzat

L'organització del festival Tomorrowland ha anunciat que tornarà íntegrament l'import de les entrades a les 22.000 persones que van haver de ser desallotjades a conseqüència d'un incendi a l'escenari. L'empresa organitzadora, Unite Barcelona, ha demanat al públic que guardi la polsera per poder fer la seva reclamació. També es retornarà íntegrament l'import que no s'hagi consumit amb la polsera.

En un tuit ha explicat què cal fer:


De moment, el telèfon de l'empresa organitzadora no contesta i només ha facilitat un mail per contactar-hi: info@unitebarcelona.com.

Les causes de l'incendi a l'escenari, que va obligar a suspendre aquest festival que es feia per primer cop, encara s'investiguen. Es parla d'un focus de llum com a detonant, o una guspira de la pirotècnia. Tot i que es van viure algunes escenes de tensió, l'evacuació del públic va ser ordenada i sense ensurts ni ferits.

Tot i això, alguns dels assistents a l'espectacle, afectats per l'ensurt de l'incendi i decebuts pel final precoç del festival, es queixaven de falta d'informació i descoordinació.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut