Lorenzo aixeca roda a l'arribada del GP del Japó. (Foto: Reuters)
Motociclisme

Lorenzo es llança a Motegi i deixa el mundial de MotoGP per decidir fins l'última cursa

El títol mundial s'haurà d'esperar fins a l'última cursa, a València, d'aquí a dues setmanes. Marc Márquez no ha pogut certificar el títol perquè Jorge Lorenzo ha guanyat la cursa. El pilot mallorquí, que és l'actual campió del món, ha aconseguit fer bona la primera plaça en la graella de sortida i Marc Márquez, amb problemes d'adherència als pneumàtics, no ha pogut impedir que, a poc a poc, el seu rival s'anés escapant al capdavant de la cursa. Márquez ha tingut problemes per traçar bé els revolts. També cal destacar la caiguda, tot sol, d'Aleix Espargaró.

Actualitzat

En MotoGP, el títol mundial s'haurà d'esperar fins a l'última cursa, a València, d'aquí a dues setmanes. Marc Márquez no ha pogut certificar el títol perquè Jorge Lorenzo ha guanyat la cursa. El pilot mallorquí, que és l'actual campió del món, ha aconseguit fer bona la primera plaça en la graella de sortida i Marc Márquez, amb problemes d'adherència als pneumàtics, no ha pogut impedir que, a poc a poc, el seu rival s'anés escapant al capdavant de la cursa. Márquez ha tingut problemes per traçar bé els revolts. També cal destacar la caiguda, tot sol, d'Aleix Espargaró.

Al final, Lorenzo, primer; Márquez, segon, i Dani Pedrosa, tercer. Si a València Márquez queda quart o més amunt, serà el nou campió mundial de la categoria.

NOTÍCIES RELACIONADES
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut