Sisco Sapena, fundador i conseller delegat de Lleida.net, tocant la campana a la Borsa de Madrid per simbolitzar l'inici de la cotització de la…
Sisco Sapena, fundador i conseller delegat de Lleida.net, tocant la campana a la Borsa de Madrid per simbolitzar l'inici de la cotització de la companyia al Mercat Alternatiu Borsari. Imatge del 9 d'octubre del 2015. (Horitzontal)

L'operadora catalana Lleida.net comença a cotitzar al Mercat Alternatiu Borsari

Barcelona (ACN).- L'operadora Lleida.net ha debutat aquest divendres al Mercat Alternatiu Borsari (MAB), dins del segment d'Empreses en Expansió, amb un preu de sortida fixat en 1,18 euros per acció. La sortida a borsa arriba després que l'empresa completés al setembre una ampliació de capital per un import de 5 milions d'euros, amb l'objectiu d'accelerar el llançament comercial internacional de les delegacions obertes recentment, la inversió en I+D per al desenvolupament de nous productes i la capacitat financera per adquirir altres empreses que li aportin sinergies. La sortida al MAB suposa "un pas natural" en el creixement i evolució de Lleida.net, companyia que compta amb 20 anys de trajectòria consolidada.

Actualitzat
Anar al contingut