Londres

Londres vetlla les víctimes de l'atac terrorista de Westminster

Centenars de persones s'han reunit a la plaça de Trafalgar per retre homenatge als morts i ferits i expressar determinació davant l'amenaça del terrorisme

RedaccióActualitzat

Poc més de 24 hores després de l'atac perpetrat per Khalid Masud dimecres al pont de Westminster i al recinte del Parlament britànic, la ciutat de Londres ha convocat els ciutadans a la plaça de Trafalgar per fer un minut de silenci en record de les víctimes mortals.

 

 

S'ha desviat el trànsit perquè els centenars de persones reunides retessin homenatge als morts i als ferits de l'atac. L'alcalde de Londres, Sadiq Khan, i la ministra de l'interior, Amber Rudd, han conduit la cerimònia.

 

 

Els concentrats portaven alguns banderes britàniques, i altres cartells i inscripcions amb lemes com "Amor per a tothom, odi per a ningú", "Londres no serà mai vençuda", "Els londinencs estem junts", o "No tenim por".

 

 

Moltes dels concentrats també han fet ofrenes en forma d'espelmes enceses. Paral·lelament a la concentració la policia ha anunciat que dues de les persones ferides en l'atropellament massiu d'aquest dimecres estan en estat d'extrema gravetat, "entre la vida i la mort, i cinc més estan en estat crític.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut