L'oli d'oliva verge extra és el més eficaç per reduir el risc de patir malalties del cor, segons un estudi

Barcelona (ACN).- L'oli d'oliva verge extra pot ajudar a reduir el risc de patir malalties del cor en les persones que en tenen un risc elevat, segons una investigació del projecte PREDIMED, en què participa la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat de Barcelona (UB). D'altra banda, els polifenols -un grup de substàncies químiques que es troben a les plantes- del vi negre i les llavors s'han associat a un risc de mortalitat més baix per totes les causes. Són les conclusions de dos articles publicats per investigadors de la URV i la UB a la revista 'BMC Medicine' i que es presenten aquest dimecres al 2n Fòrum Mundial d'Investigació en Nutrició, a Brisbane (Austràlia).
L'oli d'oliva verge extra és el més eficaç per reduir el risc de patir malalties del cor, segons un estudi

L'oli d'oliva verge extra és el més eficaç per reduir el risc de patir malalties del cor, segons un estudi

Barcelona (ACN).- L'oli d'oliva verge extra pot ajudar a reduir el risc de patir malalties del cor en les persones que en tenen un risc elevat, segons una investigació del projecte PREDIMED, en què participa la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat de Barcelona (UB). D'altra banda, els polifenols -un grup de substàncies químiques que es troben a les plantes- del vi negre i les llavors s'han associat a un risc de mortalitat més baix per totes les causes. Són les conclusions de dos articles publicats per investigadors de la URV i la UB a la revista 'BMC Medicine' i que es presenten aquest dimecres al 2n Fòrum Mundial d'Investigació en Nutrició, a Brisbane (Austràlia).