Logotip de l'empresa Pig Demont

L'Oficina de Patents prohibeix la marca Pig Demont per "ofensiva"

Actualitzat

L'Oficina de Patents i Marques ha prohibit a un empresari malagueny que continuï utilitzant la marca "Pig Demont" per comercialitzar els seus productes, bàsicament, pernil i embotits. L'oficina al·lega que el logotip és ofensiu i pot ferir la sensibilitat de part de la població.

"És contrari a la llei, a l'ordre públic i als bons costums, atès que fa al·lusió de manera ofensiva a un expresident d'una comunitat autònoma, la qual cosa pot ferir la sensibilitat d'una part de la societat."

El logotip de l'empresa és un porc guarnit amb unes ulleres de pasta i uns cabells que recorden la imatge de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont. L'advocat de l'expresident va denunciar aquesta empresa fa uns dies, i ara l'Oficina de Patents li dona la raó. El propietari de la marca ja ha presentat al·legacions.

Es tracta d'una botiga en línia de productes andalusos, com pernils de "guarrillo negro". El seu propietari, Alberto González López, assegura que el producte neix del "sentiment i orgull de ser andalusos i espanyols". Així es presenta Pig Demont en la seva web, on també assegura: "No som ganduls, som oberts, emprenedors", per acabar dient "Ens agrada la vida."

En una entrevista radiofònica, González López ha afirmat que no té intenció de molestar ningú i ha defensat el nom de l'empresa explicant que ve de la paraula "porc" en anglès, "pig", i de "camp" en francès, "mont".

ARXIVAT A:
Carles Puigdemont
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut