Barcelona

L'ocupació per Setmana Santa supera el 80% i millora els resultats dels últims anys

Satisfacció en el sector turístic perquè s'han millorat les dades dels últims anys i s'ha fregat el ple al litoral de Barcelona, l'interior de Tarragona i Girona o el Pirineu de Lleida. En general, ha superat el 80%

RedaccióActualitzat

El sector turístic està satisfet de l'ocupació que hi ha hagut per Setmana Santa, que, en general, ha superat el 80%. S'ha fregat el ple al litoral de Barcelona, a l'interior de les comarques de Tarragona i Girona o al Pirineu de Lleida. A més, les dades han millorat els resultats dels últims anys. 

Tot i que l'ocupació ha estat inferior als hotels d'Osona, n'hi ha d'altres que han fregat el ple. S'han acostat al 100% hotels de la costa del Garraf, el turisme d'interior de Tarragona i Girona o els allotjaments rurals del Pirineu de Lleida.

Una temporada d'esquí magnífica

Al Pirineu lleidatà ha coincidit l'inici de la temporada d'esports d'aventura amb el final de la temporada d'esquí. Una temporada que, segons el director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Jordi Blanch, pot ser històrica: "Es podria assolir la xifra de 1.250.000 forfaits, cosa que ens seguiria consolidant com els líders de l'esquí a tot l'Estat. I no és important ser líder per ser líder, sinó perquè demostra que la gent confia en l'oferta de neu i d'esquí del pirineu de Lleida".

A Tarragona, el turisme d'interior ha tingut més èxit que el de costa, però totes les xifres milloren les de l'any passat

Els responsables d'hotels i altres establiments confien ara en una millora de la temporada d'estiu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut