L'edifici de Girona on van trobar el nen mort la vigília de reis
L'edifici de Girona on van trobar el nen mort la vigília de reis

Localitzats a Barcelona els pares del nen mort a casa seva a Girona

El jutge, que els acusa d'homicidi per imprudència greu, havia ordenat buscar-los divendres perquè no els van trobar a l'últim domicili conegut, però l'advocat afirma que havien comunicat la nova adreça

RedaccióActualitzat

Els pares que, fa gairebé un any, van conviure durant un mes i mig amb el seu fill mort a casa, en un pis de Girona, no estan evadits de la justícia i ara viuen a Barcelona. Ho assegura el seu advocat, que diu que a principis d'octubre ja van notificar la nova adreça, però que aquesta informació no ha arribat a la jutge que porta el cas, que divendres va dictar una ordre de busca i captura.

Acusats d'homicidi per imprudència greu

El fiscal va demanar que s'obrís judici contra els pares perquè considera que hi ha indicis d'un delicte d'homicidi per imprudència greu. Quan no els van trobar al domicili que constava al jutjat, la jutge va ordenar que els busquessin. Segons el seu advocat, tampoc és cert que el matrimoni Hopkins, una parella d'origen nord-americà, hagi deixat de visitar els altres dos fills, dels quals van perdre la custòdia i ara viuen en un centre de menors de Girona.

Anar al contingut