Barcelona

L'obra de Pepe Rubianes "Lorca eran todos" encapçala el cicle sobre la llibertat d'expressió al Romea

El Teatre Romea de Barcelona acull fins al 15 d'octubre l'obra "Lorca eran todos", escrita i dirigida per Pepe Rubianes, en un cicle d'activitats sobre els límits de la llibertat d'expressió. El cicle d'activitats proposat per la Fundació Romea per a les Arts Escèniques també es completa amb un debat sobre els partits polítics i la llibertat d'expressió, amb representants de les forces parlamentàries, i la conferència col·loqui a càrrec de Josep Ramoneda titulada "Està en perill la llibertat d'expressió?".

Actualitzat

La Fundació Romea assegura que "en un moment en què la llibertat d'expressió torna a estar d'actualitat" ha decidit organitzar aquest cicle "amb la intenció de generar un espai de debat i reflexió sobre els límits de la llibertat d'expressió".

L'obra de Rubianes, protagonitzada per Eloi Benet, Mariam Bermejo i Xesús Brañas, va generar fa poc una encesa polèmica que va obligar l'actor a retirar-la de la programació del Teatro Español de Madrid a causa d'unes declaracions sobre la unitat d'Espanya.

Anar al contingut