L'OBC assajant sota la direcció de Kazushi Ono
L'OBC assajant sota la direcció de Kazushi Ono
Barcelona

L'OBC presenta la nova temporada amb un programa molt variat

En el concert inaugural, el director titular Kazushi Ono interpretarà la 'Tercera' de Txaikovski, una obra que la formació no ha interpretat mai

Actualitzat

L'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) ha presentat dilluns al matí la temporada 2016-17, que oferirà grans obres del repertori simfònic de totes les èpoques, i també de música contemporània. Sota el lema d'"Atreveix-te a viure emocions intenses", l'OBC, amb Kazushi Ono com a director titular, ha programat un projecte "variat" i "de qualitat".

El concert inaugural, Kazushi Ono interpretarà la 'Tercera' de Txaikovski, una obra que la formació encara no havia interpretat mai. L'orquestra estarà acompanyada del pianista Leif Ove Andsnes, que oferirà l'última obra de Raixmàninov, 'Concert per a piano núm. 4', i per la música d'Hèctor Parra, el compositor resident a L'Auditori.

L'increment de públic d'un 7% és una dada esperançadora per a l'OBC, que afrontarà nous reptes, com compartir escenari amb l'Orquestra del Teatre Mariïnski, sota la batuta de Valeri Gerguiev, per interpretar la 'Simfonia núm. 4' de Xostakóvitx. A més, Thomas Hampson, Thibaudet, Ray Chen, Baiba Skride, Achúcarro, Volodos, Gabriela Montero o Gil Sahan són els altres noms propis de la temporada.

Anar al contingut