El cantautor lleidatà Lo Pau de Ponts
El cantautor lleidatà Lo Pau de Ponts
Barcelona

Lo Pau de Ponts aconsegueix l'últim taxi de Barcelona per anar a l'aeroport

RedaccióActualitzat

El cantautor lleidatà Lo Pau de Ponts és protagonista aquest dijous per partida doble. La seva versió del tema"Despacito" de Luis Fonsi i Daddy Yankee transformada en "A poc a poc", ja supera les 86.000 visualitzacions a YouTube.

Però també ha estat l'últim afortunat a aconseguir un taxi a Barcelona per arribar a l'aeroport. El taxista que els ha portat els ha fet pujar ràpid al taxi i ha incomplert l'horari de la vaga uns 10 minuts per poder portar el cantautor i el seu acompanyant a l'aeroport.

TV3 l'ha entrevistat abans que agafés un avió per anar a Cuba, on té previst gravar un videoclip. La vaga ha deixat sense taxis l'estació de Sants, l'aeroport del Prat i els carrers de Barcelona i ha estat "missió impossible" trobar-ne algun a la ciutat. I és que la vaga de 12 hores convocada a tota l'àrea metropolitana de Barcelona pels sindicats del sector del taxi està tenint un seguiment majoritari i ha buidat pràcticament de vehicles les parades. Protesten contra les noves llicències de vehicles de lloguer amb conductor que el Ministeri de Foment té la intenció de concedir.

Lo Pau de Ponts va ser col·laboradors dels Matins de TV3 l'estiu del 2015, on versionava temes d'actualitat amb tonades de cançons populars.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut