Futbol americà

L'NFL es vol expandir i estudia la possibilitat de disputar la Superbowl a Londres

El comissionat de la Lliga Nacional de Futbol Americà (NFL), Roger Goodell, ha anunciat la possibilitat que la Superbowl, el partit que corona el campió, pugui disputar-se fora dels Estats Units, en aquest cas a Londres. L'NFL ha estat ampliant la seva competició fora de les fronteres americanes, amb retransmissions a nivell mundial i disputant partits en països d'Europa i Àsia, a més de Mèxic i el Canadà. A més, en el 2005, els Arizona Cardinals i els San Francisco 49ers van jugar el primer matx de la temporada regular a l'estadi Azteca de Mèxic, que va reunir 103.467 espectadors.

Actualitzat

"Hi ha una important iniciativa per disputar la Superbowl a Londres i l'estudiarem", ha destacat el comissionat, que considera que el nou Wembley podria ser l'estadi ideal per acollir el que es considera un dels esdeveniments esportius més importants i espectaculars de la temporada.

Dolphins-Giants, a Wembley

De fet, Wembley serà l'escenari el pròxim dia 28 d'octubre del primer partit de l'NFL fora de territori nord-americà, on es veuran les cares els Miami Dolphins i els New York Giants. Per a aquest duel s'han venut ja les 95.000 entrades -les 40.000 primeres en 90 minuts-, fet que dóna una idea de l'auge del futbol americà a Europa i les possibilitats d'expansió.

Anar al contingut