Barcelona

Llumà admet que va parlar amb Bustos del seu procés de selecció a l'Ajuntament de Montcada

L'exalt càrrec del tripartit assegura que va tenir una breu conversa amb Bustos en una trobada casual

RedaccióActualitzat

L'exalt càrrec del tripartit que suposadament va ser col·locada a dit a l'Ajuntament de Montcada, Carmina Llumà, ha admès que va parlar amb el llavors alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, en relació amb la plaça a què optava. Ho ha explicat a la segona sessió del judici d'una de les peces del "cas Mercuri".

Es jutja l'exnúmero 2 del PSC Daniel Fernández, Bustos i l'alcaldessa de Montcada, Maria Elena Pérez. Llumà ha explicat que va tenir una breu conversa amb Bustos en una trobada casual, i li va comentar com havia anat el procés de selecció. Això és el que li va dir:

"Ahir vaig anar a una entrevista a Montcada, de la direcció de l'àrea territorial, dels membres del tribunal, i em van dir que millor que desistís perquè, referint-se a l'equip de govern, allà no hi treballava ningú. Aquestes van ser les meves paraules, les meves úniques paraules, al senyor Bustos."

Segons el fiscal, després Bustos va enviar el seu germà, a qui també estan jutjant per aquest cas, a parlar amb l'alcaldessa de Montcada perquè triés Llumà. 

Abans, ha declarat una tècnica de l'empresa que va fer el procés de selecció, que ha explicat que li van fer abaixar el nivell del procés per tal que Llumà pogués ser considerada apta.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut