L'arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, en una imatge d'arxiu
L'arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, en una imatge d'arxiu
Barcelona

Lluís Martínez Sistach xifra en 35.000 els pelegrins que s'instal·laran a Barcelona per la Jornada Mundial de la Joventut

El papa Benet XVI presidirà la 26a Jornada Mundial de la Joventut a Madrid la setmana vinent. L'arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, ha xifrat en 35.000 els pelegrins que s'instal·laran a Barcelona per assistir posteriorment a la jornada a la capital de l'Estat. Sistach també ha afegit en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio" que l'esdeveniment servirà per donar a conèixer Barcelona i Catalunya.

Actualitzat
Una visita a la Sagrada Família i a la catedral serviran per donar a conèixer la ciutat als 35.000 pelegrins que s'instal·laran a Barcelona. Els joves vinguts d'arreu del món visitaran Barcelona i Catalunya com a prèvia a la Jornada Mundial de la Joventut que se celebrarà a Madrid la setmana entrant.

Benet XVI presidirà la jornada, que preveu l'arribada de joves pelegrins d'arreu del món. De fet, l'arquebisbe de Barcelona ha xifrat en prop d'un milió de joves que s'aplegran a Madrid.

Martínez Sistach ha afegit que creu que serà una jornada "plàcida", tot i que admet que "hi pot haver algun moviment de rebuig".
Anar al contingut