Barcelona

Lloll Beltran intervindrà en la pel·lícula que Woody Allen rodarà aquest estiu a Barcelona

Lloll Beltran participarà en la pel·lícula que el cineasta Woody Allen rodarà aquest estiu a Barcelona. L'actriu catalana rodarà la nova proposta cinematogràfica del director novaiorquès al costat de Penélope Cruz i Javier Bardem.

Actualitzat
L'actriu catalanà Lloll Beltran ha estat escollida per participar en la pel·lícula que Woody Allen rodarà aquest estiu a Barcelona. La Lloll interpretarà un paper secundari, el d'una amiga del protagonista masculí de la cinta, Javier Bardem. Ho ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio".

Bardem, però també Penélope Cruz i la musa de Woody Allen Scarlett Johansson protagonitzen la nova pel·lícula del director novaiorquès, que en més d'una ocasió s'ha declarat enamorat de Barcelona. Però la participació catalana a la cinta es podria ampliar si finalment Joan Pera acaba acceptant la proposta que li va fer el mateix Allen per agrair-li els vint anys que fa que dobla tots els seus papers, en català i castellà. Joan Pera només tindria una petita participació, anomenada "cameo", com a gest per al públic català.
Anar al contingut