La casa de Palaiseau al jardí de la qual van trobar el cadàver
La casa de Palaiseau al jardí de la qual van trobar el cadàver
Palaiseau, França

Lloguen una casa per internet i es troben un cadàver al jardí

Una jove de París la va llogar a través d'Airbnb per celebrar els seus 25 anys amb els amics, però la festa va acabar de manera sobtada

RedaccióActualitzat

Una casa al poble de Palaiseau, a uns 25 quilòmetres al sud de París, amb piscina, un gran jardí i un tros de bosc, el lloc ideal per una jove auditora de la capital on celebrar el seu vint-i-cinquè aniversari. Va llogar-la a través del portal web de lloguer de cases i pisos a particulars Airbnb al seu propietari, un empresari del poble, que era de vacances amb la família.

Aquest dissabte a la tarda, però, en plena celebració, els participants a la festa van trobar, a uns 80 metres de la casa, a tocar del bosc, el cadàver en descomposició avançada d'una dona d'uns 40 anys. El cadàver estava parcialment dins d'un clot i cobert amb branques. La dona, que no portava cap mena de documentació, estava vestida però sense sabates i portava un anell amb una pedra grossa.

Els llogaters van avisar la policia i, després de trucar al propietari, van decidir marxar de la casa. La policia està buscant indicis que confirmin que es tracta d'un cas criminal. Però l'autòpsia, feta aquest dilluns a la tarda, no ha permès trobar cap indici de traumatisme o de mort per bala o per ganivet, ni tan sols s'han pogut aconseguir les empremtes digitals.

El propietari de la casa, que era la primera vegada que llogava la casa a través d'aquesta web, ha explicat que portava un mes de vacances, i ha assegurat que molt possiblement el cadàver el van llençar dins la propietat després que marxessin amb la seva dona i els seus cinc fills, perquè està convençut que l'haurien trobat ells si fes més temps que hi era.

Anar al contingut