Entrada a la casa del matrimoni assaltat, a Montbrió del Camp.
El matrimoni va haver de ser ingressat per les ferides rebudes en l'assalt. (Foto: GoogleMaps)
Montbrió del Camp

Lliguen i colpegen un matrimoni de 75 anys per robar a casa seva a Montbrió del Camp

Quatre persones van intentar robar el matrimoni a casa seva. Segons els mossos, els haurien colpejat i lligat de mans i peus per endur-se diners i joies. El matrimoni va haver de ser atès a l'hospital.

RedaccióActualitzat
Un matrimoni d'uns 75 anys va viure la matinada de dijous un assalt violent a casa seva a Montbrió del Camp, al Baix Camp. Segons els Mossos d'Esquadra, quatre individus van entrar a la casa de la parella, van colpejar l'home i els van lligar de mans i peus. El matrimoni va haver de ser atès a l'hospital.
 
Els fets haurien passat cap a tres quarts de tres. Tot apunta que els individus no duien armes i que van actuar de forma molt ràpida. Els assaltants van regirar tota la casa buscant diners en efectiu i joies, però tot apunta que en no trobar-hi prou objectes de valor, haurien desistit i marxat del xalet, deixant els propietaris a l'interior.
 
El matrimoni va poder demanar auxili a uns familiars. La parella va haver de ser ingressada a l'Hospital Sant Joan de Reus, però la seva vida no corre perill. Els Mossos investiguen els fets, però de moment no han practicat cap detenció.
 
Segons publica el "Diari de Tarragona", l'home, Jordi Rodríguez, és el que en va sortir més mal parat. Els assaltants van sorprendre l'home quan encara estava despert, el van colpejar a la cara i el cap amb un objecte contundent que podria ser una barra de ferro. L'home va quedar atordit i quan es va despertar es va trobar lligat de mans i peus.

La víctima, Jordi Rodríguez, és el fill d'un dels fundadors de l'empresa reusenca Indústrias Rodríguez, on es produeixen els torrons i caramels Virginias.
 
Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esclarir els fets i poder detenir els autors.
Anar al contingut