L'agressió a seguidors de la selecció espanyola, dissabte passat a Sant AndreuL'agressió a seguidors de la selecció espanyola, el dissabte…
L'agressió a seguidors de la selecció espanyola, el dissabte 4 de juny a Sant Andreu

Llibertat provisional per als dos detinguts acusats d'agredir tres membres de la plataforma Barcelona amb la Selecció

Actualitzat

ACN Barcelona.-La titular del jutjat d'instrucció número 5 de Barcelona ha acordat aquest dimarts la llibertat provisional per als dos detinguts acusats d'agredir tres persones aficionades de la selecció espanyola, membres de la plataforma Barcelona amb la Selecció, el passat 4 de juny. Segons han informat fonts judicials, la causa contra els detinguts, Bernat B.B. i Oriol L.L., continua oberta per un presumpte delicte contra els drets fonamentals i llibertats públiques. A més, la magistrada ha acordat, com a mesures cautelars, la prohibició per als acusats d'aproximar-se i comunicar-se a les víctimes a una distància inferior a 1.000 metres i no els permet acudir o aproximar-se a qualsevol acte on hi hagi convocatòries d'aficionats o simpatitzants de la selecció espanyola a un radi d'un quilòmetre. A banda, hauran de comparèixer puntualment al jutjat.

Els detinguts són dos homes de 30 i 31 anys. Un dels arrestats i les dues persones investigades estan relacionades amb l'agressió que van patir les aficionades quan es trobaven a una carpa informativa repartint fulletons i haurien estat insultades, amenaçades i agredides. A més, a una d'elles se li va sostreure la bossa de mà. L'altre detingut és el conductor del vehicle que més tard es va aturar davant les mateixes aficionades. Els ocupants del cotxe les haurien insultades, amenaçades i vexades. Aquest dilluns, el conseller d'Interior, Jordi Jané, no va descartar noves detencions.Les primeres agressions van tenir lloc entre un i dos quarts de vuit del vespre del dissabte 4 de juny, entre l'avinguda Meridiana i la Rambla Fabra i Puig de Barcelona, mentre que la segona va tenir lloc entre les vuit i un quart de nou del vespre.

Anar al contingut