Sagunt

Llibertat amb càrrecs per al subinspector dels Bombers pel cas de suposada contractació irregular de mitjans aeris

Un exalt càrrec de la Generalitat Valenciana, Pedro Hidalgo, detingut en la mateixa causa i que també ha quedat en llibertat.

RedaccióActualitzat

El subinspector dels Bombers de la Generalitat, Ramon Dinarès, ha quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutge de Sagunt. El jutge investiga suposades irregularitats en la contractació de mitjans aeris per a l'extinció d'incendis.

El jutge ha retirat el passaport a Dinarès. El subinspector de Bombers ha arribat al jutjat d'instrucció número 2 de Sagunt a dos quarts de 12 del migdia en un vehicle de la policia espanyola juntament amb l'exdirector general d'Interior del govern valencià, Pedro Hidalgo, detingut en la mateixa causa i que també ha quedat en llibertat.

Dimecres a la nit, el jutge ja va deixar en llibertat el cap de la Sala Central dels Bombers de la Generalitat, Manel Bosch.

La policia espanyola va actuar dimecres contra una presumpta trama de contractació fraudulentaEn l'operatiu es van detenir 21 persones arreu de l'Estat.

El jutjat investiga una suposada trama de contractes públics relacionats amb empreses del sector dedicades a l'extinció d'incendis forestals, segons va informar aquest dimecres el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

A Catalunya, l'operació es va tancar amb la detenció de Dinarès i Bosch, entre altres persones responsables d'àrees de la Generalitat en etapes anteriors. Tots els detinguts han quedat en llibertat després de declarar.
          

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut