Llena posa la producció d'oli mil·lenari com a 'paradigma' de la vitalitat del sector agroalimentari davant la crisi

Ulldecona (ACN).- La producció d'oli d'oliveres mil·lenàries que impulsen diversos productors de la comarca del Montsià és un 'paradigma' del tipus de projectes que els sectors agrari i agroalimentari han d'impulsar per sobreviure a la crisi i garantir el seu futur. Així ho ha assegurat el conseller d'Agricultura, Alimentació i Medi Rural, Joaquim Llena, en la presentació de l'oli d'oliveres mil·lenàries '1.000 tardors', elaborat per la cooperativa Acomont. Llena considera que, tot i les dificultats, el sector continua 'viu i dinàmic' convertint en una 'oportunitat' patrimoni històric 'abocat només a ser protegit'. Acomont ha venut enguany ja 600 ampolles de mig litre d'oli mil·lenari en establiments selectes.
Llena posa la producció d'oli mil·lenari com a 'paradigma' de la vitalitat del sector agroalimentari davant la crisi

Llena posa la producció d'oli mil·lenari com a 'paradigma' de la vitalitat del sector agroalimentari davant la crisi

Ulldecona (ACN).- La producció d'oli d'oliveres mil·lenàries que impulsen diversos productors de la comarca del Montsià és un 'paradigma' del tipus de projectes que els sectors agrari i agroalimentari han d'impulsar per sobreviure a la crisi i garantir el seu futur. Així ho ha assegurat el conseller d'Agricultura, Alimentació i Medi Rural, Joaquim Llena, en la presentació de l'oli d'oliveres mil·lenàries '1.000 tardors', elaborat per la cooperativa Acomont. Llena considera que, tot i les dificultats, el sector continua 'viu i dinàmic' convertint en una 'oportunitat' patrimoni històric 'abocat només a ser protegit'. Acomont ha venut enguany ja 600 ampolles de mig litre d'oli mil·lenari en establiments selectes.