Lleida

Lleida es manifesta massivament per la llibertat dels empresonats

RedaccióActualitzat

La resposta dels lleidatans ha estat massiva i milers de persones, 5.000 segons la guàrdia urbana, han sortit al carrer contra els empresonaments dictats per l'Audiència Nacional. La manifestació ha començat a la plaça Ricard Vinyes a les 17.00 i ha acabat a la plaça Catalunya, on s'ha llegit un manifest. Durant la marxa s'han sentit crits d'independència i llibertat.

 

La manifestació ha estat convocada pels Comitès de Defensa de la República, els 35 comitès que hi ha a les terres de ponent i que han animat la gent perquè aquest diumenge sortissin al carrer.

 

Els manifestants han explicat que han sortit al carrer per defensar els drets humans i les llibertats de les persones empresonades per defensar la voluntat del poble. També han expressat el seu propòsit de participar en totes les manifestacions que calguin per defensar la República.

 

Pengen un llaç groc de 15 metres a la Seu Vella de Lleida

El Comitè de Defensa de la República de Lleida (CDR) ha penjat aquest matí un llaç groc de 15 metres al Baluard de la Serp de la Seu Vella per reclamar la llibertat de Jordi Sànchez, Jordi Cuixart i els vuit exconsellers del govern.

Segons que ha explicat el CDR, membres d'aquest col·lectiu van comprar 40 metres de tela i l'han cosit entre tots fins a formar el llaç reivindicatiu.

"Volem els nostres representants polítics a casa", exigeixen des del CDR de Lleida.

ARXIVAT A:
CDRProcés catalàGovern empresonat
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut