L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, saludant a la directora de la minisèrie 'Vida Privada, Sílvia Munt, durant el rodatge en un pis modernista…
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, saludant a la directora de la minisèrie 'Vida Privada, Sílvia Munt, durant el rodatge en un pis modernista del carrer Major de la ciutat. Imatge del 23 de maig del 2017. (Horitzontal)

Lleida acull el rodatge de la producció televisiva 'Vida Privada', dirigida per Sílvia Munt

Actualitzat

ACN Lleida.-Un pis modernista del carrer Major de Lleida és l'escenari aquest dimarts i dimecres del rodatge de la producció televisiva 'Vida Privada', basada en la novel·la homònima de Josep Maria de Sagarra i que dirigeix Sílvia Munt. El rodatge de la pel·lícula, que ha comptat amb la visita de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, arriba a la capital del Segrià després d'haver rodat escenes a Cervera. Munt ha explicat que el rodatge segueix els terminis previstos i que el següent pas tindrà lloc a les instal·lacions del Magical Media de Lleida on es gravarà un 'play' amb croma que permetrà recrear amb efectes digitals la Barcelona de l'època que retrata Josep Maria de Sagarra a 'Vida Privada'. Abans, també es rodarà al Castell de Montforté. El film està protagonitzat pels actors Pablo Derqui i Francesc Garrido i completen el repartiment Àgata Roca, Pep Cruz, Maria Molins o Pedro Casablanc. 'Vida Privada' compta amb un pressupost de prop de dos milions d'euros i es preveu poder programar-la a TV3 durant el 2018.

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha visitat aquest dimarts el rodatge de la producció televisiva 'Vida Privada' que s'està rodant aquests dies en un pis modernista del carrer Major de Lleida i que compta amb la col·laboració del Centre Experimental de Cinematografia i les Arts Visuals de Catalunya, amb seu al Magical Media de Lleida, que acollirà la post-producció del film.El rodatge de la pel·lícula arriba a la capital del Segrià després d'haver rodat escenes a Cervera i se situa en un pis modernista del carrer Major de Lleida, que respon, segons ha explicat la directora de la pel·lícula, Sílvia Munt, a les característiques d'un habitatge dels anys 1929-31. La recerca de l'espai, que ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida, es va fer al mes de febrer.La història de 'Vida Privada' abasta tres anys de la vida dels protagonistes en un període clau de la història del segle XX. Considerada una de les novel·les més representatives de la societat barcelonina de finals dels anys 20, l'obra esdevé un prodigi del "retrat humà amb el qual Sagarra aconsegueix construir una representació crua però fidedigna d'una època de grans canvis determinants per l'aristocràcia catalana.Ros ha saludat la directora, el productor d'Oberon Cinematogràfica, Antonio Chavarrías, i altres membres del rodatge i els ha agraït la seva aposta per Lleida. L'alcalde ha destacat que l'aposta que va fer la ciutat pel Magical i dins del Magical el Centre de Producció Audiovisual i Experimental "està anant a velocitat de creuer: hi ha dues pel·lícules en rodatge a Lleida i, en definitiva, això és contribuir a la indústria cultural, el sector cinematogràfic". "La pel·lícula 'Vida Privada' per part d'en Chavarrías i la Sílvia Munt és tot un exemple d'entrar fort en el sector cinematogràfic" i, en aquest sentit Àngel Ros ha desitjat "tot l'èxit a aquestes pel·lícules i seguir posant Lleida dins del mapa d'escenaris i de tecnologia i capacitat artística en el món de les arts visuals".

Anar al contingut