Barcelona

Llargues cues en la primera edició del Barcelona Games World

L'organització espera que més de 100.000 professionals i aficionats als videojocs visitin el saló

RedaccióActualitzat

Molta expectació en la inauguració del Barcelona Games World, que reuneix aquest cap de setmana a Barcelona professionals i aficionats als videojocs. Aquest matí s'han format llargues cues per accedir al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona, en el primer dia d'obertura al públic del saló. 

Aquest és el primer cop que el Games World es fa a Barcelona i l'organització espera superar els 100.000 visitants.

De bon matí, centenars de persones, boges pels videojocs, han volgut ser les primeres a provar les últimes novetats del sector. I és que en els quatre dies que dura la fira es presentaran més de 70 novetats, les principals apostes d'aquesta temporada de les companyies líders en desenvolupament de videojocs.

El saló serveix també per posar en contacte els desenvolupadors de jocs catalans amb inversors estrangers i perquè els dissenyadors donin a conèixer els seus jocs i rebin un primer "feedback" dels jugadors. També és una oportunitat per conèixer els creadors de sages tan exitoses com Tekken, Katsuhiro Harada i Final Fantasy, de Hajime Tabata. 

Coincidint amb el saló, hi haurà competicions internacionals i activitats lúdiques per als aficionats. Els estands dedicats a la realitat virtual s'espera que siguin els que tinguin més èxit entre els visitants. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut