Llargues cues a l'autopista prop de La Jonquera
Llargues cues a l'autopista prop de La Jonquera
La Jonquera

Llargues cues a l'autopista en el pas fronterer de La Jonquera

Els controls policials a la frontera arran de l'atemptat de Niça compliquen el trànsit pel començament de les vacances, especialment a França, amb retencions quilomètriques en els dos sentits

RedaccióActualitzat

El trànsit intens a l'autopista pel pas fronterer de La Jonquera està provocant llargues cues, especialment als accessos des del nord, ja que molts ciutadans francesos comencen les vacances. Les cues a l'AP-7 són quilomètriques tant en el sentit nord com sud. La retenció comença ja al peatge de la Jonquera. I a la Catalunya Nord l'embús s'inicia al peatge del Voló, al Rosselló. Els controls policials arran de l'atemptat de Niça estan accentuant els embussos en aquesta zona.

Els agents policials vigilen els vehicles i els aturen aleatòriament per demanar-los documentació i escorcollar els maleters. Aquests controls no són fixes i es van alternant tant a la carretera nacional com a l'autopista. Els controls policials que es fan un cop superada la frontera, provoquen retencions tant en sentit nord com sud de l'autopista. Recordem que l'estat espanyol manté el nivell d'alerta 4 sobre 5.

El Servei Català de Trànsit també informa que hi ha retencions a la C-65 entre Llagostera i Cassà de la Selva sentit platges. També hi ha cues a l'AP-7 entre Mollet i la Roca del Vallès sentit Girona. A la zona del Vendrell hi ha un carril tallat a l'AP-7 per un accident en sentit sud i retencions de 6 quilòmetres a la N-340.

Anar al contingut