Madrid

Llamazares fa el seu primer míting virtual des d'Eivissa

Gaspar Llamazares s'ha apuntat al món de Second Life i aprofitant la campanya de les municipals ha estrenat el seu "doble" fent un míting des d'Eivissa. Llamazares ha explicat, davant d'uns 80 seguidors, que aquestes eleccions han de servir per "rellançar el canvi d'esquerres, avançar en la pau i en el gir social i ambiental". El primer polític espanyol amb presència en el món virtual d'internet ha argumentat que ha volgut ser a la xarxa perquè "és una part més de la realitat, de la comunicació i de la interacció". I no s'ha amagat de dir que també és una manera de captar gent jove, que no acostuma a anar a mítings.

Actualitzat

El Gaspar Llamazares de Second Life ha explicat que volen una "comunicació més horitzontal, més interactiva i més informal". I sobre el fet que el Llamazares virtual es trobés a Eivissa ha explicat que ha escollit aquesta illa per les repercussions que tenen els riscos del canvi climàtic a l'illa, un dels temes "més importants de la campanya electoral per a IU".

El líder d'Esquerra Unida ha explicat després als periodistes que aquest projecte li resultava una experiència "molt interessant, peculiar, cridanera i també una manera de captar gent jove, que no acostuma anar a mítings".

Anar al contingut