Los Angeles

Liz Taylor declina l'assistència a l'homenatge a Michael Jackson

La veterana actriu Liz Taylor, amiga íntima del rei del pop, s'ha manifestat a través d'internet en contra del funeral homenatge públic a Michael Jackson. Està convençuda que el cantant voldria que ella no hi anés i el plorés en solitari. Taylor ha estat l'absència més destacada del funeral públic, que ha aplegat milers de persones.

Actualitzat
La polèmica acompanya Michael Jackson dies després de la seva mort. Elizabeth Taylor ha rebutjat la invitació de participar en el funeral homenatge a Jackson i ha manifestat el seu menyspreu vers l'actuació de la família després de la mort del cantant. A través d'unes declaracions a la xarxa social Twitter, Liz Taylor ha dit que no vol formar part del "circ públic" en què s'ha convertit el dol per Jackson i que prefereix plorar-lo en la intimitat, lluny de la bogeria popular. La mítica Cleòpatra ha assegurat que "no crec que Michael volgués que jo compartís el meu dolor amb milions de persones. Com em sento és una qüestió entre ell i jo, no un espectacle".

L'actriu i el rei del pop eren amics íntims des de feia dècades. Més enllà de les seves excentricitats, Taylor i Jackson van mantenir una amistat molt propera durant anys. Ella va ser la primera a encunyar el cèlebre terme "rei del pop", mentre que ell li va escriure una cançó especial pel seu aniversari, "Elizabeth, I love you". La protagonista de "La gata sobre el teulat de zinc" dubta que pugui dir res coherent perquè "l'estimava massa". De fet, va ser de les poques persones que li va ser incondicional durant l'acusació per abús de menors.

L'exesposa de Jackson i mare dels seus dos fills grans, Debbie Rowe, tampoc ha anat a l'homenatge.
NOTÍCIES RELACIONADES
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut