Àger

Liz Castro no té decidit si optarà a la presidència de l'ANC ni si donarà suport a l'actual president

A l'aplec de l'ermita de la Mare de Déu de Pedra d'Àger, Castro i Torra han insistit a llençar un missatge d'unitat per tirar endavant el full de ruta de l'entitat

RedaccióActualitzat

Liz Castro, la candidata més votada en les eleccions al secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana, ha dit, a l'entrevista del Telenotícies Vespre de TV3, que no té decidit si optarà a la presidència de l'ANC. Castro tampoc té clar si donarà suport a l'actual president, Jordi Sànchez.

Castro i Torra aquest diumenge a Àger

Liz Castro i Quim Torra han coincidit aquest diumenge a l'aplec de l'ermita de la Mare de Déu de Pedra d'Àger, a la Noguera, on han fet les primeres valoracions de les eleccions al secretariat nacional de l'ANC.

Tots dos considerats del sector crític amb l'actual president Jordi Sànchez, Castro ha estat la candidata més votada, i Torra ha quedat en quarta posició.

Tant l'escriptora i editora nord-americana com l'exdirector del Born Centre Cultural han evitat parlar de bàndols i alhora han insistit a llençar un missatge d'unitat per tirar endavant el full de ruta de l'entitat.

Castro assegura que els 77 membres del nou òrgan rector de l'ANC són "un equip", i Torra afirma que cal "mirar endavant i mirar cap al futur" per aconseguir el repte de la independència.

Resultats de les eleccions

L'escriptora Liz Castro s'ha imposat per segon any consecutiu en les eleccions per escollir el secretariat de l'ANC.

Jordi Sànchez, l'actual president de l'entitat independentista, ha quedat segon, seguit per l'excap de llista de la CUP Antoni Baños i l'expresident d'Òmnium Quim Torra.

Esperar les votacions a la presidència, dissabte

Castro, Baños i Torra formen part del sector crític amb l'actual direcció. Ara cal esperar dissabte vinent per saber si els nous membres del secretariat trien aquest cop la candidata més votada com a presidenta o bé opten per la reelecció de Jordi Sànchez.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut