Liverpool i PSV es classifiquen per a les semifinals de la Lliga de Campions

Ja es coneixen els emparellaments de semifinals de la Lliga de Campions. Aquesta nit s'han jugat els dos últims partits de tornada dels quarts de final. El primer a classificar-se ha estat el Liverpool, que després d'empatar a zero a Torí ha fet bo el 2-1 de l'anada per superar la Juve. Els de Rafa Benítez jugaran contra el Chelsea. El PSV Eindhoven ha necessitat els llançaments de penal per aconseguir passar a semifinals. El partit ha acabat amb empat a un gol, com a l'anada, i en el temps extra no hi ha hagut gol. Els holandesos jugaran contra el Milan.

Tot feia pensar en el pitjor a la rodalia de l'estadi Delle Alpi. Un centenar d'ultres del Juventus s'havien convocat per venjar la mort de 38 italians fa vint anys a l'estadi de Heysel. El seu objectiu eren els aficionats anglesos, fortament escortats per la policia. Tot i el miler d'efectius destinats, els "tifosi" han intentat agredir-los i s'han enfrontat amb les forces de seguretat. Una desena de persones han estat detingudes i tres cotxes han estat cremats. Dins del camp no s'han hagut de lamentar incidents penosos com els viscuts dimarts a Milà i només ha importat el resultat final, 0-0, que ha classsificat el Liverpool en detriment del Juventus. L'equip torinès ha apostat pel "piano piano", però no li ha sortit bé. Ibrahimovic ha tingut una de les poques ocasions dels italians, però ha xutat massa alt quan havia guanyat la posició. El Liverpool, amb Xabi Alonso al timó i Milan Baros en punta, ha disposat de més bones oportunitats per marcar. En el minut 77, Cannavaro ha tingut la classificació al cap, però ha rematat al pal. Rafa Benítez ha guanyat el pols a Fabio Capello i el seu equip jugarà amb el Chelsea un derbi anglès a les semifinals de la Lliga de Campions. Més emocionant ha estat el partit entre el PSV Eindhoven i el Lió. Els francesos s'han avançat en el marcador en el minut 10 de partit amb un gol de Wiltord. Els locals han reaccionat i tot i que han disposat de bones ocasions per empatar, el gol no ha arribat fins a la segona part. Ha estat obra d'Alex. Els 90 minuts s'han acabat amb el mateix marcador que en el partit d'anada i s'ha hagut de jugar una pròrroga. En el temps extra no hi ha hagut gols i l'eliminatòria ha arribat als llançaments de penal. Ha estat des d'aquesta distància que l'equip de Philip Cocu s'ha desfet del Lió.