L'IRTA fa tastar a Lleida pomes conservades de diverses formes per veure quines són les que agraden més als consumidors

Lleida.- L'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) ha organitzat aquest divendres al mercat de Ronda Fleming de Lleida un tast de poma golden per incentivar-ne el consum descobrint els gustos dels consumidors. En aquest sentit, la responsable del departament d'anàlisi sensorial i estudi de consumidors de l'IRTA, Gemma Echebarria, ha explicat que per incentivar el consum cal saber què prefereixen els consumidors perquè moltes vegades 'es queixen' que la fruita és menys saborosa tot i que és més atractiva. Aquí hi influeix el tipus de conservació de la poma i per això fan tastar la fruita conservada en dos atmosferes diferents perquè el consumidor digui quina troba més bona.
L'IRTA fa tastar a Lleida pomes conservades de diverses formes per veure quines són les que agraden més als consumidors

L'IRTA fa tastar a Lleida pomes conservades de diverses formes per veure quines són les que agraden més als consumidors

Lleida.- L'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) ha organitzat aquest divendres al mercat de Ronda Fleming de Lleida un tast de poma golden per incentivar-ne el consum descobrint els gustos dels consumidors. En aquest sentit, la responsable del departament d'anàlisi sensorial i estudi de consumidors de l'IRTA, Gemma Echebarria, ha explicat que per incentivar el consum cal saber què prefereixen els consumidors perquè moltes vegades 'es queixen' que la fruita és menys saborosa tot i que és més atractiva. Aquí hi influeix el tipus de conservació de la poma i per això fan tastar la fruita conservada en dos atmosferes diferents perquè el consumidor digui quina troba més bona.