L'IRTA desenvolupa 25 varietats de cereals que permeten augmentar fins a un 50% el rendiment en situacions de sequera

Gimenells (Segrià).- L'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)ha desenvolupat 25 varietats de cereal que permeten augmentar fins a un 50% el rendiment de producció en situacions de sequera. L'IRTA també treballa en investigacions per reduir l'aigua de reg en cultius fructícoles i alhora augmentar-ne la productivitat.
L'IRTA desenvolupa 25 varietats de cereals que permeten augmentar fins a un 50% el rendiment en situacions de sequera

L'IRTA desenvolupa 25 varietats de cereals que permeten augmentar fins a un 50% el rendiment en situacions de sequera

Gimenells (Segrià).- L'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)ha desenvolupat 25 varietats de cereal que permeten augmentar fins a un 50% el rendiment de producció en situacions de sequera. L'IRTA també treballa en investigacions per reduir l'aigua de reg en cultius fructícoles i alhora augmentar-ne la productivitat.
Actualitzat