Barcelona

L'iPhone 4 arriba a les botigues catalanes de la mà de Telefónica, Vodafone i Orange

L'iPhone 4 ja ha arribat a les botigues catalanes amb la novetat que s'ha acabat l'exclusiva de Movistar. Ara l'ofereixen tant aquesta operadora com Vodafone i Orange. Totes tres ofereixen un ventall ampli de tarifes per a l'adquisició, que oscil·len entre els 0 euros (a canvi de contractar determinades tarifes planes) fins als 500. El nou telèfon d'Apple incorpora una funció per fer una videotrucada pitjant només un botó, pantalla de gran resolució i gravació de vídeo en alta definició. Alguns no s'han pogut esperar i han aprofitat que aquesta mitjanit s'obria un punt de venda durant unes hores.

Actualitzat
Més d'un centenar de persones han fet cua durant hores a Barcelona per aconseguir el nou iPhone 4. Vodafone i Orange han celebrat l'entrada al mercat del nou telèfon d'Apple amb l'obertura d'algunes botigues des de la mitjanit. En el cas de Catalunya, el primer establiment on han pogut anar les persones més ansioses és la botiga d'Orange al passeig de Gràcia

L'iPhone 4 va sortir a la venda el 24 de juny als EUA, el Japó, França, Alemanya i el Regne Unit, i de seguida els usuaris es van queixar que tenia problemes de cobertura. Apple es va defensar dient que calia agafar el mòbil bé i no fer-ho per la part lateral esquerra inferior, que és on hi ha l'antena. També va anunciar que unes fundes solucionaven aquesta incidència, i va atribuir les crítiques a gent que no accepta l'èxit de l'empresa. 

El nou dispositiu d'Apple, que fa servir el sistema operatiu iOS4, està disponible en dues versions, de 16 i 32 gigues. 

Als països on es va llançar primer, ja s'han venut més tres milions d'unitats d'aquest telèfon, que també ha estat envoltat de polèmica pels problemes de cobertura.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut