L'Internacional s'imposa al Libertad i es classifica per disputar la final de la Copa Libertadores

L'Internacional i el Sao Paulo protagonitzaran una final brasilera de la Copa Libertadores. L'equip de Porto Alegre s'ha desfet en semifinals del Libertad de Asunción paraguaià després d'imposar-se en el partit de tornada per 2-0. A l'anada, el resultat havia estat d'empat sense gols. Alex, en el minut 62, ha inaugurat el marcador i, cinc minuts després, Fernandao ha sentenciat el matx. L'Internacional feia 26 anys que no es classificava per a la final d'aquesta competició. El seu rival, el Sao Paulo, va eliminar el Chivas mexicà.

L'anada de la final es disputarà el pròxim dimecres a l'estadi Morumbí de Sao Paulo i la tornada serà una setmana després a l'estadi Beira-Rio, de Porto Alegre.