Barcelona

L'Institut Dexeus fa aquest dilluns exàmens gratuïts per prevenir el càncer de pell

Totes aquelles persones amb algun familiar que hagi tingut un càncer de pell, tinguin pigments que canvien d'aspecte amb facilitat, amb la pell i els ulls molt clars o que es cremen amb faciliat quan prenen el sol estan dins del col·lectiu que té més possibilitats de desenvolupar un càncer de pell. Precisament, aquests grups de risc són els destinataris dels exàmens gratuïts que l'Institut Universitari Dexeus fa aquest dilluns, coincidint amb la novena Jornada Nacional de Diagnòstic Precoç del Melanoma.

Actualitzat
Les persones que compleixin alguns d'aquests requisits poden acudir a l'Institut Dexeus de 10 del matí a 1 del migdia i de 4 a 6 de la tarda i se'ls farà un examen completament gratuït.

L'objectiu d'aquesta campanya és conscienciar els grups de risc de la importància de detectar i prevenir el càncer de pell i promoure que el propi pacient es revisi la pell i vagi al dermatòleg en el moment que detecti algun pigment que canviï de color.

Cal acudir a l'especialista també si tenim antecendets familiars de melanoma o si ja s'ha patit aquest tipus de càncer. També totes aquelles persones de pell i ulls clars, que es cremin fàcilment o es bronzegin poc quan prenen el sol i si de petits o de joves han patit cremades solars importants.

Des de l'Institut Universitari Dexeus destaquen que el diagnòstic precoç del melanoma augmenta les possibilitats de curació. Davant qualsevol dubte, la millor opció és anar al dermatòleg.
Anar al contingut