Lleida

L'informe de la Guàrdia Civil també exculpa l'acusat del crim de Cappont

L'informe de la Guàrdia Civil sobre la roba de l'únic acusat del crim de Cappont també exculpa l'únic acusat. És la mateixa conclusió a què va arribar la Policia espanyola, en un informe que contradeia els Mossos d'Esquadra. Posteriorment, la policia catalana també va donar la raó a l'espanyola i va admetre que, si l'hagués de repetir, faria la prova d'una altra manera. Els informes coincideixen a determinar que no hi havia residus de cap tret a la roba de J. R. M.. La família de l'acusat, que està en llibertat sense fiança des del desembre passat, ha demanat que s'arxivi el cas.

Actualitzat
Després que l'informe de la Policia va contradir el dels Mossos, el jutjat que porta el cas va demanar a la Guàrdia Civil que redactés un tercer estudi per aclarir els fets. El document conclou que "les partícules detectades i recollides en els expedients del Laboratori Científic dels Mossos d'Esquadra (...) no reuneixen les característiques pròpies de partícules -ni específiques ni característiques- de residus d'un tret".

L'informe diu el mateix de l'estudi de les mans de l'acusat i remarca que algunes substàncies que hi han trobat, com ara el plom, es fan servir en activitats relacionades amb pintures, tints o material pirotècnic.

J. R. M. és l'únic acusat de la mort d'Isaac Martínez el 9 de novembre del 2006 al barri lleidatà de Cappont. La víctima va ser tirotejada per una persona encaputxada quan sortia de casa seva en cotxe.
Anar al contingut