Un moment de l'"InfoK" dedicat als atemptats de Barcelona i Cambrils
Un moment de l'"InfoK" dedicat als atemptats de Barcelona i Cambrils
Nova York

L'InfoK sobre el 17A i el documental "Jo també vull sexe!", al festival Input

Actualitzat

L'especial de l'InfoK "Junts contra la por", dedicat als atemptats de Barcelona i Cambrils i el documental de "Sense ficció" "Jo també vull sexe!" participaran en el certamen internacional Input 2018.

Totes dues produccions de TV3 han estat seleccionades per participar en el festival, una trobada internacional en què es faran sessions per parlar i debatre sobre les tendències actuals en les televisions públiques.

"Junts contra la por"

L'espai InfoK, editat i conduït per Laia Servera, va oferir el 27 d'agost un especial sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils. En el programa, els "periodistes" que feien preguntes eren nens i nenes d'entre 8 i 12 anys, als quals l'InfoK va demanar que expressessin inquietuds, consultes i pors. En l'especial van participar l'aleshores major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, l'arabista Dolors Bramon i l'expert en seguretat Jofre Montoto.

 

 

El programa també va explicar què simbolitza la Rambla per als infants i va contextualitzar el que va passar a la manifestació d'aquella setmana, que tenia com a lema "No tinc por".

"Jo també vull sexe!"

El documental de Montse Armengou i Ricard Belis s'acosta a persones que, per algun tipus de discapacitat funcional o intel·lectual, tenen dificultats per poder viure el sexe. Entre aquests testimonis hi ha famílies que s'han vist amb el dilema d'haver de masturbar els fills o persones amb discapacitat que han descobert el sexe, gràcies a l'assistència sexual.

 

 

 

El llargmetratge recull l'experiència de cuidadors que han adaptat els seus serveis per convertir-se en assistents sexuals, per facilitar l'accés al sexe a les persones amb dificultats, bé ajudant l'afectat perquè obtingui el seu propi plaer, o acompanyant parelles amb dificultats motores.

Input es farà a Brooklyn del 30 d'abril al 4 de maig. Aquest any estarà format per 26 sessions en què es tractaran temes que afecten les emissores públiques d'arreu del món. Des d'eines per saber com tractar temes difícils i delicats, programació política, fins a la narració visual, entre altres.

Anar al contingut