Catalunya

L'"Info K" viatja a Cisjordània perquè els nens expliquin el conflicte

L'informatiu "Info K", adreçat al públic infantil, ofereix avui, a partir de les 19.20 al Canal Super3, una edició especial dedicada exclusivament a Palestina. L'espai durarà 20 minuts més de l'habitual amb l'objectiu d'explicar el conflicte des del punt de vista dels nens i nenes que el viuen en primera persona, tant israelians com palestins. Seran ells els que tindran la paraula.

Actualitzat
Avui, a partir de les 19.20, l'informatiu "Info K", adreçat al públic infantil, oferirà una edició especial dedicada exclusivament a Palestina. L'espai tindrà una durada 20 minuts més llarga de l'habitual perquè els nens i nenes, tant palestins com israelians, que viuen el conflicte en primera persona, ens el puguin explicar des del terreny i també des d'un punt de vista diferent, el seu.

Un equip del programa, format per les redactores Iacma Monterde i Laia Servera i pel càmera Txus Navarro, va ser a Palestina entre els dies 20 i 27 de desembre. Mujeres Artistas por la Paz va convidar l'equip del programa a seguir les activitats que aquesta ONG tenia previst fer a Palestina durant el Nadal i l'"Info K" va aprofitar aquesta oportunitat per entrevistar també diversos nens i nenes, musulmans, jueus i cristians, que viuen les conseqüències del conflicte entre Israel i Palestina i que són els protagonistes d'aquesta edició especial.

Què vol dir ser nen a Palestina? Tot i que la situació de Palestina s'ha tractat sovint a l'"Info K", aquesta és la primera vegada que s'explica des de la zona. Són, per primera vegada, els nens i nenes els que parlen del conflicte; una visió que no acostuma a aparèixer a la resta d'espais informatius, més centrats en el punt de vista adult. L'especial també comptarà amb el suport del grafisme per explicar el conflicte d'una manera més didàctica.  


Anar al contingut