L'incivisme del "botellón" arriba a la serralada de Marina

RedaccióActualitzat

Veïns del Bosc d'en Vilaró, una urbanització al mig de la serralada de Marina a cavall de Badalona i Montcada, denuncien els problemes que els comporten les nits de "botellón".

 

 

Brutícia, soroll, incivisme i fins i tot risc d'incendi, perquè es tracta d'una àrea forestal. És el que suporten els veïns les nits del cap de setmana quan hi pugen colles de joves amb cotxes a fer festa.

"Ara ja porten la pizza, el McDonald's, llencen les tapes a terra. Ens trenquen les bústies i ens deixen les patates fregides a dins. Hi ha vidre, porqueria, condons..."

 

 

Les cases són al terme de Montcada, els cotxes aparquen i embruten el terme de Badalona, i l'àrea forestal -que és on va a parar gran part de la brossa, amb el risc d'incendi que comporta- la gestiona la diputació, que no té competències sancionadores.

"Com que han detectat que és una zona que encara no està molt controlada i no hi puja gaire la policia a fer inspeccions... fan virolles, carreres, xoquen entre ells."

 

 

L'Ajuntament de Badalona, finalment, ha decidit posar fil a l'agulla. El tinent d'alcalde, Jordi Subirana, ha anunciat algunes mesures:

"L'actuació policial és la més ràpida, és la més immediata, però n'hi ha d'haver una altra amb què s'ha de filar més prim: es poden fer talussos, posar una tanca. També hem de delimitar la part pública de la privada."

Així s'espera impedir que els cotxes hi aparquin. També diu que assumiran la neteja de la zona afectada, però que abans hauran d'arribar a acords amb els propietaris de les àrees privades.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut