Reial Madrid

L'incident protagonitzat per Gravesen podria precipitar la seva sortida del Madrid

L'incident protagonitzat ahir per Gravesen pot precipitar la sortida del jugador danès del Madrid. El caràcter tan conflictiu de Gravesen, que ahir va tenir un altre episodi en una picabaralla amb Robinho, i el poc que ha aportat a l'equip han fet que Capello no compti amb ell. El tècnic italià voldria que la sortida fos immediata, però, de moment, ha d'esperar. Als companys de vestidor, se'ls acaba també la paciència.

Actualitzat

L'incident d'ahir entre Robinho i Gravesen no és més que l'últim d'una llarga sèrie. Des que va aterrar al club blanc, el danès ha fet gala d'una peculiar forma d'entendre el futbol i la vida. Tant, que al vestidor comencen a estar-ne tips i Robinho no és l'únic que pensa el que pensa. El repertori de Gravesen és variat. Entrades esgarrifoses. Intimidacions diverses. I bromes que els seus companys no acaben d'entendre molt bé. Gravesen no para.

Fins i tot les poques vegades que parla pels mitjans, deixa empremta. Potser és el seu caràcter, però sembla que Capello no compta amb ell per al seu nou projecte.

Roberto Carlos es queda

Pedja Mijatovic, director esportiu del Reial Madrid, ha confirmat que el brasiler Roberto Carlos complirà el seu contracte amb el Reial Madrid i no marxarà al Fenerbahçe turc. Mijatovic ha explicat que van tenir una xerrada agradable en la qual li va transmetre que compten amb ell i que el tema "ja ha quedat resolt".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut