Badalona

L'incendi en un polígon industrial de Badalona podria haver estat provocat

L'incendi que s'ha declarat de matinada en un polígon industrial a prop de la Creu de Montigalà de Badalona i que ja està controlat podria haver estat provocat. Així ho han indicat els bombers després dels diversos focus que se n'han trobat. El foc només ha afectat una zona de vegetació, on s'han cremat matolls i alguns arbres. Dotze dotacions de bombers han participat en l'extinció del foc. Malgrat que l'incendi ha passat a prop de l'autopista B-20, no ha calgut tallar el trànsit ni desallotjar els veïns, només s'ha evacuat de forma preventiva una masia aïllada. El foc tampoc no ha provocat danys materials.

Actualitzat

Els bombers han apuntat la possibilitat que el foc hagi estat provocat, ja que s'han trobat quatre focus d'inici, per la qual cosa els agents rurals procediran a investigar-ne les causes aquest mateix matí. Els Bombers de la Generalitat han informat que el foc s'ha iniciat cap a la una de la matinada en el paratge del monestir de Sant Jeroni de la Murtra, a prop de l'autopista i de l'àrea comercial de Montigalà.

Al lloc de l'incendi, s'hi han desplaçat vint-i-quatre dotacions més una dels bombers de l'Ajuntament de Barcelona i dues altres de policies municipals de Badalona, que ja han tornat als seus parcs. Com a mesura de precaució, els bombers han hagut d'evacuar una masia aïllada, però no s'han produït ni danys personals ni materials.

L'incendi s'ha aconseguit controlar cap a les 4.20 hores, però dues dotacions dels bombers han continuat remullant la superfície afectada, que es preveu que sigui petita.

Anar al contingut