La Jonquera

L'incendi d'un camió al Pertús causa fins a 19 quilòmetres de cua en sentit nord a l'AP-7

Un camió que transportava perfums s'ha incendiat aquest diumenge a la frontera de la Jonquera i ha provocat problemes de trànsit a l'AP-7 i a l'N-II

RedaccióActualitzat

Deu hores de cua a l'AP-7 i l'N-II per l'incendi d'un camió que transportava perfums. El sinistre ha passat al terme del Pertús, just després de passada la frontera, als primers metres de l'A-9.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, al llarg del matí s'han registrat fins a 19 quilòmetres de cua en sentit nord, des de la duana fins a Pont de Molins. El sinistre també ha provocat retencions a l'N-II: uns 10 quilòmetres, des de la Jonquera fins al Pertús, ja que inicialment s'ha optat per desviar el trànsit per aquesta via.

El camió s'ha incendiat cap a dos quarts de 9 del matí. El foc ha calcinat totalment la tractora del camió i ha cremat també la calçada, que s'ha hagut de tornar a asfaltar.

Durant més de tres hores i mitja, s'ha hagut de tallar totalment la circulació en sentit nord. Només a partir de migdia, les autoritats franceses han pogut reobrir un carril de circulació i, pels voltants de les dues de la tarda, s'ha habilitat un segon carril i només ha quedat tallat un carril per acabar d'apartar la càrrega.

A les 6 de la tarda encara hi havia dos quilòmetres i mig de retenció a l'AP-7 i quatre a l'N-II.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut