Benifallet / Roses

L'incendi de Benifallet, en fase de control, i el de Roses, extingit

Més d'una vintena de dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat aquest dilluns per extingir un incendi forestal a Benifallet (Baix Ebre), prop del quilòmetre 20 de la carretera N-230b, un punt on, segons els Bombers, s'hi troben mines de la Guerra Civil. A hores d'ara, el foc ja es troba en fase de control. Mentre que l'incendi de Roses ja es dóna per extingit.

Actualitzat
Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l'incendi de Benifallet cap a les 7 de la tarda. L'incendi s'ha iniciat cap a les 4 de la matinada al paratge Solà de la Venta Roja de Benifallet (Baix Ebre).

Els bombers han assegurat que era una zona d'accés difícil i, tot i ser de baixa intensitat, ha afectat una superfície de massa de vegetació forestal de 10 hectàrees de matoll i vegetació forestal.

Ara, 15 vehicles dels Bombers de la Generalitat estan remullant la zona afectada i acabant d'assegurar el perímetre.

Els bombers, per extingir el foc, han destinat una vintena de dotacions terrestres i cinc mitjans aeris a la crema.

Pel que fa a l'incendi que afectava la punta Falconera de cala Montjoi, a Roses, els bombers l'han donat per extingit a les 17.11 hores. El foc s'ha originat a dos quart de dotze del migdia i ha cremat una superfície de 3 hectàrees.


Anar al contingut