L'Incasòl i Bell-lloc d'Urgell signen un conveni per facilitar la comercialització del sector industrial Vinyes del Mig

L'Incasòl i Bell-lloc d'Urgell signen un conveni per facilitar la comercialització del sector industrial Vinyes del Mig

L'Incasòl i Bell-lloc d'Urgell signen un conveni per facilitar la comercialització del sector industrial Vinyes del Mig

Actualitzat
El director de l'Incasòl, Damià Calvet, i l'alcalde de Bell-lloc d'Urgell, Carles Palau, després de signar el conveni per facilitar la comercialització del sector industrial Vinyes del Mig. Imatge del

El director de l'Incasòl, Damià Calvet, i l'alcalde de Bell-lloc d'Urgell, Carles Palau, després de signar el conveni per facilitar la comercialització del sector industrial Vinyes del Mig. Imatge del 21 de setembre del 2017. (Horitzontal)

ACN Bell-lloc d'Urgell.-El director de l'Institut Català del Sòl (Incasòl), Damià Calvet, i l'alcalde de Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell), Carles Palau, han signat aquest dijous un conveni de col·laboració que permet dotar al sector d'activitats econòmiques Vinyes del Mig dels serveis i subministraments necessaris. L'acord facilita la comercialització de 14 parcel·les industrials que sumen un total de 11,58 hectàrees de superfície. Els terrenys oscil·len entre els 2.700 metres quadrats de superfície de la parcel·la més petita fins als 11.800 metres quadrats de la més gran i es destinen a usos industrials per a indústria aïllada. El preu de venda és d'entre 39 i 45 euros per metre quadrat. Recentment, l'Incasòl ha comercialitzat a l'empresa Teresa Carles, dedicada a l'alimentació sana i sostenible, dues parcel·les d'aquest sector. Els terrenys sumen una superfície total de 18.455,65 metres quadrats i s'han venut per 738.226 euros.

Aquest divendres 22 de setembre l'Incasòl durà a terme l'obertura de les ofertes rebudes per part de les empreses interessades en instal·lar-se al sector industrial Vinyes del Mig de Bell-lloc d'Urgell. Vinyes del Mig té una bona connexió amb les principals xarxes de comunicació i amb ciutats veïnes com Lleida i Mollerussa, dos dels principals pols econòmics de les comarques lleidatanes. Està situat a només 13 quilòmetres de la ciutat de Lleida, l'estació del tren d'alta velocitat i l'Aeroport de Lleida-Alguaire. Un dels objectius de l'Incasòl és crear les condicions per a impulsar l'activitat econòmica. Així, l'empresa pública de la Generalitat posa a disposició dels privats uns terrenys perquè aquests instal·lin les seves empreses i generin llocs de treball. Augmenta l'interès empresarial per instal·lar-se a Vinyes del Mig Recentment, l'Incasòl ha comercialitzat a l'empresa Teresa Carles, dedicada a l'alimentació sana i sostenible, dues parcel·les d'aquest sector. Els terrenys sumen una superfície total de 18.455,65 metres quadrats i han estat venuts per un import de 738.226 euros. Teresa Carles preveu construir el seu nou centre productiu a Bell-lloc d'Urgell per desenvolupar el seu pla de creixement i expansió. Les noves instal·lacions, amb una superfície aproximada de 10.000 metres quadrats, comptaran amb una inversió de més de 4 milions d'euros i suposaran la creació d'una cinquantena de llocs de treball nous.