Detall de la il·lustració d'Isidre Monés
Isidre Monés va il·lustrar la pregunta del dia d'"Els matins".
Barcelona

L'il·lustrador Isidre Monés i "Els matins" regalen a Jordi Hereu una il·lustració còmica sobre la Diagonal

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha rebut aquest dijous un obsequi: l'obra que l'il·lustrador Isidre Monés va fer en directe a "Els matins" de TV3 sobre la pregunta del dia del 17 de maig, que feia referència a la consulta sobre la reforma de la Diagonal de Barcelona. El programa que dirigeix Josep Cuní i l'il·lustrador li han entregat del dibuix, que segurament recordarà a Hereu un moment amarg del seu mandat: el de la consulta de la Diagonal, amb una participació lleugerament per sobre del 10%, amb problemes i incidències per votar i que va obligar a dimitir el llavors primer tinent d'alcalde, Carles Martí.

Actualitzat
L'il·lustrador Isidre Monés es va posar en contacte amb l'equip d'"Els matins" de TV3. "Us proposo un xou", deia la comunicació de Monés en què s'oferia per il·lustrar en directe la pregunta del dia.

La iniciativa es va materialitzar el 17 de maig, quan Monés va il·lustrar la pregunta següent: "Les responsabilitats assumides després del resultat de la consulta sobre la Diagonal són suficients?".

El resultat va ser una pintura còmica en què la Diagonal, amb els seus vehicles, tramvia i ciutadans, s'estavella contra la façana de l'Ajuntament de Barcelona. L'alcalde va dir que el dibuix li agradava i aquest matí l'hi han regalat.
Anar al contingut