Hoquei patins

L'Igualada es jugarà la classificació per a la "Final Four" en l'última jornada contra el Porto

El BarnaWork Igualada va golejar l'Uttigen suís per un contundent 12-0 en partit de la cinquena jornada de la Lliga Europea, mentre que el Barça va escombrar el Primavera Prato italià per 9-1. Amb aquests resultats, l'Igualada iguala el Porto en el lideratge del Grup B amb set punts. A més, els igualadins rebran el líder de la Lliga portuguesa a casa d'aquí a dues setmanes en una última jornada de la competició que serà d'infart.

El BarnaWork Igualada es jugarà la classificació per a la "Final Four" de la lliga europea d'hoquei sobre patins l'última jornada a casa contra el Porto. La golejada sobre l'Uttigen va servir de poc, ja que el Liceo va guanyar a Porto i ara encapçala el grup. Els gallecs estan virtualment classificats i als igualadins ara només els serveix la victòria, ja que en cas de triple empat amb els portuguesos i el Liceo quedarien fora. El Barcelona, en canvi, es va assegurar el primer lloc de l'altre grup en golejar el Prato italià. Els barcelonistes van fer un gran partit i sembla que arriben en un estat òptim de forma a la Copa del Rei d'hoquei que es juga a partir de dijous a Vilanova. Pel que fa a l'altra competició europea, la Copa de la CERS, empat a dos en l'anada de la semifinal que disputen el Noia i l'Arenamar Reus Deportiu. Els roig-i-negres es van avançar amb dos gols de Toni Sánchez en els primers dotze minuts de joc i el Noia va forçar l'empat a la segona part, cosa que encara concedeix certes esperances als de Sant Sadurní de cara al partit de tornada. Amb més comoditat viatjarà el Lleida a Bassano, en l'altra semifinal, després d'aconseguir una meritòria victòria per 5-2. La renda de tres gols hauria de ser gairebé definitiva, però, a Itàlia, tot és possible. Els catalans van decantar el partit d'anada del seu costat en la segona part després d'una primera meitat molt igualada.