Esplugues de Llobregat

El restaurant Tres Molinos serà un Lidl l'any que ve

La cadena de supermercats invertirà en l'icònic restaurant d'Esplugues 7 milions i mig d'euros i crearà 30 llocs de treball

RedaccióActualitzat

L'empresa alemanya Lidl obrirà, a finals del 2018, la seva botiga de referència a Espanya a l'icònic restaurant Tres Molinos d'Esplugues de Llobregat.

La cadena de supermercats hi invertirà 7 milions i mig d'euros, i hi treballaran 40 persones, trenta de nova contractació provinents de la borsa de treball d'Esplugues.

El nou Lidl Tres Molinos tindrà quatre plantes; d'aquestes, tres seran d'aparcament, una de les quals en superfície. La part dedicada a les vendes tindrà més de 1.500 m² i incorporarà sistemes d'eficiència energètica.

Tot i que no serà la seva botiga més gran, sí que serà la més emblemàtica de la cadena, ja que és l'única que tindrà elements històrics. L'empresa conservarà els elements icònics de l'edifici actual, com els molins o els murs de la façana que donen a la ronda de Dalt. La botiga també disposarà d'un mirador sobre Barcelona.

L'any 1984, l'Ajuntament d'Esplugues va declarar l'edifici dels molins com a bé cultural i, el 2011, el restaurant va tancar les portes després de 50 anys d'història.

Catalunya és una de les comunitats autònomes amb més presència i activitat de la cadena. La primera botiga de Lidl aquí es va obrir l'any 1994 a Lleida, i des de llavors ja té 90 establiments.

Anar al contingut