Un dels supermercats de la cadena Lidl
Un dels supermercats de la cadena Lidl

Lidl construirà a Martorell un dels seus centres logístics més grans d'Europa

La companyia obre el nou centre a Martorell, davant la impossibilitat d'ampliar la plataforma logística que ja té a Montcada i Reixac

RedaccióActualitzat

La cadena de supermercats Lidl ha adquirit una parcel·la de 120.000 metres quadrats, a Martorell, per edificar-hi una plataforma logística.

Lidl preveu construir un centre d'uns 65.000 metres quadrats, que es convertirà en un dels més grans que té la cadena a Europa. Actualment, el centre d'Alcalá de Henares ostenta aquest rècord, amb 61.000 metres quadrats.

El grup alemany ha explicat que ha accelerat el projecte de Martorell per poder incrementar la superfície logística que té actualment a Catalunya i per poder atendre el creixement de la demanda. Tot això, davant la impossibilitat de poder ampliar la seva plataforma logística a Montcada i Reixac i amb l'objectiu de "garantir un creixement sostenible".

El centre d'Amazon al Prat començarà a funcionar a l'octubre i ja busca treballadors

L'empresa vol que les obres d'urbanització de la parcel·la comencin durant el 2018. La Generalitat està tramitant el pla director, que l'empresa espera que s'aprovi durant aquest any.

Fonts de l'empresa afirmen que és difícil saber si aquest magatzem serà el més gran d'Europa quan es trobi operatiu, perquè és un projecte que, en principi, s'iniciarà el 2018 i, com a mínim, no s'acabarà de construir fins al 2019.

L'adquisició d'aquesta parcel·la, segons la companyia, no implica la sortida de Montcada i Reixac, on Lidl té les oficines centrals i una plataforma logística.

Anar al contingut