Pla mig del president del Parlament, Roger Torrent, abans de la Junta de Portaveus, el 29 de maig del 2018 (Horitzontal)
Pla mig del president del Parlament, Roger Torrent, abans de la Junta de Portaveus, el 29 de maig del 2018 (Horitzontal)
Avui, a les 08.00, a "Els matins"

Lídia Heredia entrevista Roger Torrent, president del Parlament

Demà dijous, a partir de les 8.00, "Els matins" , dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà Roger Torrent, president del Parlament, que ha anunciat que presentarà una denúncia en nom del Parlament contra els jutges del Tribunal Suprem que mantenen diputats en presó preventiva. També conversarà amb Pedro Horrach, advocat i exfiscal del cas Nóos, després que se n'hagin fet públiques les condemnes i abans que Iñaki Urdangarín sigui empresonat.

Actualitzat

La tertúlia estarà formada per Ander Errasti, Carles Fernández, Laia Bonet, amb la incorporació de la periodista Lucía Méndez, des de Madrid, i també de Ricard Ustrell, director i presentador del programa "Quatre gats", que donarà detalls de l'entrevista amb l'exprimer ministre francès Manuel Valls, que s'emetrà a TV3 diumenge a la nit.

Amb el documental "Petitet" a la cartellera, se'n parlarà amb el director, Carles Bosch, i amb el protagonista, el músic rumber Joan Ximénez Valentí, "Petitet".

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut