L'Ibex-35 s'està recuperant després del sotrac de dilluns (EFE)
L'Ibex-35 s'està recuperant després del sotrac de dilluns (EFE)
Madrid

L'Ibex-35 rebota un 1,32% malgrat la incertesa sobre el futur de Grècia

Als principals parquets europeus, els guanys han estat una mica superiors que a Madrid i Milà, Frankfurt i París han pujat al voltant del 2%

RedaccióActualitzat

Ignorant l'impagament de Grècia i a l'espera del resultat de la reunió de l'Eurogrup, les borses europees han viscut lleugers increments aquest dimecres. Després de les davallades de les últimes sessions, l'Ibex-35 ha pujat un 1,32%, que el deixa a les portes dels 11.000 punts, impulsat per la carta de Tsipras en què es mostrava disposat a acceptar les condicions dels socis europeus.

Amb la prima de risc a la baixa, situada en 144 punts bàsics, l'indicador espanyol ha sumat 142 punts, fins als 10.911,50 punts. A més, l'obertura alcista de Wall Street i la millora que ha fet l'agència Standard & Poor's de la seva previsió de creixement per a Espanya fins al 3% han servit d'incentiu per a la borsa espanyola.

Als principals parquets europeus, els guanys han estat una mica superiors que a Madrid. Milà ha pujat un 2,21%, Frankfurt un 2,15%, París l'1,94% i Londres l'1,34%. 

Anar al contingut