El control dels mossos de l'AP-7 que ha acabat amb una denúncia (@mossos)
El control dels mossos de l'AP-7 que ha acabat amb una denúncia (@mossos)
Garrigàs

Li apliquen la "llei mordassa" per difondre a la xarxa la foto d'un control dels Mossos

El jove s'enfronta a una multa que pot arribar fins als 30.000 euros

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un veí de Girona i li han aplicat l'anomenada "llei mordassa" per haver publicat a les xarxes socials la foto d'un control de velocitat que feien a l'AP-7 a Garrigàs, a l'Alt Empordà. El jove s'enfronta a una multa que pot arribar als 30.000 euros.

Els agents que muntaven el dispositiu per controlar la velocitat dels vehicles a l'AP-7 a Garrigàs, al quilòmetre 35, divendres passat, van veure que una persona estava fotografiant el control des de la teulada d'una àrea de servei i posteriorment van comprovar que aquella fotografia s'havia publicat a les xarxes socials poc després.

Els agents van investigar i van descobrir que l'autor de la foto, un veí de Girona de 23 anys, treballava en el manteniment de l'edifici.

Els Mossos d'Esquadra han denunciat el jove per una infracció greu de la Llei de Seguretat Ciutadana, coneguda popularment com la "llei mordassa". En concret, se li aplica l'article que sanciona "l'ús no autoritzat d'imatges, dades personals o professionals de les autoritats o membres de les forces i cossos de seguretat que posin en perill la seguretat personal o familiar dels agents, de les instal·lacions o que posin en risc l'èxit d'un operatiu".

La sanció prevista en aquests casos pot anar dels 601 als 30.000 euros.

 

Anar al contingut